england i ett nötskal.


någonting jag kom att tänka på när jag var i london, var detta. ja, alltså ärligt? förstår de inte att jag vill ha varmt och kallt vatten i samma kran, på samma gång? att jag inte vill gå från iskallt till kokhett i ett desperat försök att jämna ut värmen när jag tvättar händerna. england i ett nötskal...

döden flyttar närmare.

 
wait, what? döden. de ska öppna ett dovas alldeles i närheten av där jag bor. jag som har tyckt att det har varit så skönt att det inte är några billiga sunkhak i närheten pga slipper ha fylledrägg i området, och så gör dem såhär. vafalls.

landet i sitt esse


plockade smultron på strå


hittade skogens guld

plockade flera liter jordgubbar som intogs med mjölk

tisdagsmys #3

vattenpipa hos en vän. så enkelt och så mysigt.

helgen.helgen har bestått av god mat, skratt och fina vänner.

i fredags började jag med att grilla hos klara. det var gott sällskap och många skratt, för att inte tala om den omnomiga grillmaten. sedan åkte jag in till stan för skulle träffa andra vänner, men jag var lite sen så när jag kom till puben där vi skulle mötas så var mina vänner i princip redan på väg hem, haha. gick förbi puben ändå och hade fantastiska 35 minuter innan jag åkte hem igen. kändes som en hel pubkväll i snabbspolning - hann träffa både den ena och den andra och dricka öl och även uthärda ett superlamt raggningsförsök. förutom det sistnämnda så hade jag en otroligt grym fredag!

i lördags åkte jag till landet och stannade till söndagen. grillade, badade, solade. mekade med en cykel. tränade på handstående och handvolter och blev lagom förvånad när det visar sig att jag fortfarande nästan kan göra handvolt! lite mer övning så sitter den. blev sjukt sugen på att träna akrobatik... det hade fasen varit nåt.

tisdagsmys #2: att grilla på en väns brygga

såhär, det är såhär som jag älskar att spendera sommaren. i solen på en brygga tillsammans med fina vänner. en sommarkväll kan inte bli mycket bättre.

bildregn från london

märkte under en av mina stadsvandringar att man kunde se typ allt från victoria street. london eye, big ben, st margret's church och westminster abbey. fint!

londons version av cow parade gjordes av BT Artbox över hela london.

gick på buffé och beställde extra pommes eftersom jag cravat det hela dagen. tjockis. omnom.


gick på marknader och hittade bland annat bitsch kitsch. tänk er att de tagit alla era leksaker ni hade när ni var små, och gjort om dom till halsband och smycken. coolt ibland, mest tacky kanske.


solhattar var tydligen sjukt trendigt, liksom gälla sommarfärger.


gick på musikal, såklart. denna gång blev det billy elliot och den var helt magiskt bra!


londons teatrar är så fina. här är gamla victoria palace theathre.


avslutar med en bild på vårt afternoon tea. alla gånger jag varit i london - hur kan jag INTE ha gjort detta förut? detta var i anslutning till saatchi gallery där vi spenderat timmarna innan tittandes på fina, underliga och även rent av tråkiga fotografier.

allt som allt hade jag en fantastisk vistelse i london. lyckades göra de tre saker som stod på min önskelista för denna gång och dessutom mycket mer. tack för denna gång, och på återseende!


RSS 2.0