airplanes

can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars?
i could really use a wish right now.


20-23 mars

 
ja, då är jag i paris och hälsar på finaste frida!

vad jag gjorde igår.

 
badade och festade och drack öl med 300 andra studenter i ett badhus. sånt kan man också göra på en lördagskväll.

såhär var mitt 2012

trots att jag tycker så hemskt mycket om dessa summeringar så har jag inte orkat förrän nu. nåväl, bättre sent än aldrig.
 
januari
firade in det nya året med nära och kära. åkte till åre med mina fellow studentervänner och skulle ha världens roligaste vecka. fick dock hjärnskakning och blev sängliggandes hela veckan. drog igång arbetet ordentligt med mina spexgrupper som jag var gruppchef för.
 
 
februari
drack hipsteröl, träffade massor av nya människor och gick på fest som bellatrix lestrange. fyllde år och firades på plums. hela månaden var väldigt festlig.
 
 
mars
jag njöt av solstrålarna som började synas från stockholms tak och jag blev gruppchef för en mottagningsgrupp. jag gick som vanligt på skolans pubar och umgicks mycket med både spexfolk och klubbmästerifolk. 
 

april
jag spenderade mycket tid i dekis där min spexgrupp byggde saker för fulla muggar, samtidigt som våren kom och jag bara ville släppa allt för att leva livet. vårkänslorna. jag spelade in en musikvideo tillsammans med min vän, och vi hade förmodligen roligare när vi gjorde den än vad resultatet blev - men hey, vad gör det! jag fick mitt hår uppkrullat i äkta discoanda och jag insåg att ALLT ÄR MÖJLIGT när det kommer till mitt hår. faschinerande. på läsårets tredje tentapub så dissade vi nymble och hittade istället en partybuss där det var fluff, öl och hög musik. valborg spenderades för första gången i uppsala och fifan vad fint det var.

maj
årets månad. månaden med stort M. spexet drog sig mot sitt slut, och det var inte det enda som gjorde det. även om maj var månaden med årets kanske jobbigaste stunder, så innehöll den även väldigt fina stunder. vi hade överlämning för rgbsw och hade frukostpicknick i solen. livet fortsatte och tackafan för det. vad vore jag inte utan mina vänner?
 

juni
juni gav mig sommar på riktigt. efter en jobbig tentaperiod så var det eftermiddagsöl och ljumna kvällar som gällde. vi hade teambuilding med arr och sedan var det plötsligt midsommar. ett glatt gäng som badade, spelade kort, grillade och umgicks. det var fint.
 
 


juli
sista juni åkte jag till london för att hälsa på min barndomsvän. som jag saknat, och saknar, henne. vi gick på musikal och såg billy elliot, vi åt afternoon tea och gick på marknader. jag promenerade runt halva london och självklart tog vi oss kanske en öl, eller två på någon pub här och var. resten av juli spenderade jag på bryggor och med vänner, ibland båda samtidigt. jag var på landet och åt jordgubbar och plockade smultron, för att inte tala om att jag plockade fram lantisen i mig och högg herreväldans massa ved.
 

augusti
jag flyttade till en liten etta i fridhemsplan och mottagningen drog igång. mycket skratt, svett, tårar och förbjudna skämt bakom stängda dörrar.
 

september
mottagningen tog slut och ordningen återställdes i skolan. plugget satte igång, pubarna började och jag hade en middag & sangria-kväll hemma hos mig i nya lyan. jag spenderade någon helg på landet och plockade svamp, och jobbade på roliga ställen med roliga skyltar.
 
 
oktober
blev beroende av yatzy world och hittade årets första juldekorationer. jobbade på klubbmästeriets halloweengasque och så var det tentaperiod.
 


november
ettan ordnade tackkör, jag testade en ny frukt och vi hade teambuilding med klubbmästeriet. plugget fortsatte och allt det andra likaså.
 

december
snön kom och inte så lite heller. jag gick på nobel nightcap, nobelmiddagens efterfest, där hela kårhuset var omgjort till något magiskt. jag såg mors dansuppvisning i sickla. julen spenderades i mitt egna lilla winter wonderland på landet och nyår firades i stan med vänner.
 

barcelona

jaha, här kommer jag bo om ett år. 
 
 

fortsätt plugga, fortsätt plugga, fortsätt plugga, plugga, plugga...

känns inte som jag gör någonting men ändå händer det saker hela tiden. 
 
programmering, kandidatexamensuppsats, hundvakt, möten, planering, middagar, blijard, öl och roliga events. i den långa raddan av saker som löser av varandra så flyger tiden iväg. det känns som att jag har så mycket saker inbokat framöver, att de närmsta månaderna kommer att försvinna och plötsligt kommer det vara sommar och folk kommer att gå omkring barbenta i sandaler. oh, den ljuva sommaren - som jag längtar dit. 
 
just nu vill jag egentligen bara ge plats åt roliga saker, men tyvärr måste ju plugget också skötas. ska överleva programmeringskurserna och få klart min kandidatuppsats, och sen jävlar, då väntar tre månaders sommar och roligheter.


RSS 2.0