återvänder till london.

åker till london i morgon. älskade london, och älskade isvén. ska bli ett kärt återseende! är där hela fem dagar och ser fram emot att strosa omkring längs londons gator igen.
har dock lite idétorka på saker att göra... british museum kan man ju alltid gå till, men sen är jag sugen på marknader, marknader och åter marknader. camden brukar jag ju vara kring, och speciellt eftersom isvén bodde så nära där förut, men skulle behöva lite nya godingar. får undersöka saken närmare.
annars hoppas jag på bra väder, trevliga människor, god öl och förhoppningsvis lite shopping också.
over 'n out!

midsommar i bergslagen.

spenderade fyra dagar i bergslagen tillsammans med de finaste av vänner.

vi grillade och hängde kring elden på den fina terassen. vi utmanade kylan i sjön och badade. vi byggde midsommarstång och gjorde midsommarkransar och sprang barfota i gräset. åt egeninlagd sill och egengravad lax tillsammans med hembakat bröd och färskpotatis. vi spelade kort, lekte lekar och badade badtunna. vi var uppe på tok för sent om nätterna och vaknade inte förrän på eftermiddagen.

vi hade helt enkelt några fantastiska och kickass midsommardagar, som mer än gärna får bli till en tradition enligt mig.


hey, i just met you.

se, det ska nog bli en sommar ändå. även om regn just nu blandas med blåst så kikar solen fram då och då och livet är stundvis ljusare än annars. snart har jag sommarlov, bara några få dagar kvar av plugg och labbar och sen är det klart. då måste det vara sommar.
jag ser fram emot landet och bryggan, den fina bryggan. och altanen. långa dagar av ingenting utom exakt vad man känner för. jag vill cykla till glasskiosken och gå långa promenader, ligga på rygg och se molnen flyga förbi. skratta så att jag får ont i magen och se sånt som ingen annan ser.
tålamod, snart så är vi där.


RSS 2.0